2017. jan 22.

Fuu!

írta: Barton Bori
Fuu!

Magáról a népfőiskoláról egyelőre még csak különféle hangutánzó szavakat és boldog sóhajokat tudnék írni, esetleg olyanokat, hogy úristenmennyirekirály, sohanemakarokhazamenni, miértnemjutottezelőbbeszembe, és további nem túl informatív, de annál lelkesebb felkiáltások tömkelegét. Csupa nagybetűvel, sok-sok felkiáltójellel. Bármennyire élvezném is ezt, talán célszerűbb megvárnom, amíg elmúlik a kezdeti lelkesedés, és kicsit objektívebben tudom nézni a helyzetet.

És egyébként is, mindent a maga idejében; először lelkendezek inkább a dán buszokról. Najó, nem szeretnék egyetlen példa alapján általános következtetéseket levonni, szóval csak egy konkrét dán buszról, amivel Billundból Aarhusba jutottam el. Ilyen kényelmes dologban ugyanis még soha nem ültem. Legjobban talán ez a reklám mutatja be:

https://www.youtube.com/watch?v=75F3CSZcCFs

, de azt hiszem, kicsit még ez is alábecsüli a dán buszok fantasztikus mivoltát. Bár felszállás után azonnal középkorú ázsiai turistákat is megszégyenítő fényképezésbe kezdtem, utólag visszanézve annyira mégsem izgalmasak - jobban járunk, ha mindenki csak elképzel egy nagyonmenő buszt.

unnamed_1.jpg

Szólj hozzá